r ó l u n k

Multifarm kft. - ötlet. terv. haszon.

A Multifarm Kft. 2011-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy szolgáltatásaival segítséget nyújtson állattartó telepek tartástechnológiai fejlesztéseiben, illetve integrált megoldásokat kínáljon más területeken tevékenységet folytató ügyfeleinek.

A folyamatosan fejlődő és változó technológiai megoldások szükségessé teszik, hogy napra kész tudással, optimális megoldásokat kínáljunk partnereinknek. Termékeink, szolgáltatásaink kialakításában, tervezésében, fejlesztésében mindig kiemelt szerepet tulajdonítunk megrendelőinknek, hiszen célunk az, hogy elképzeléseik az igényeik szerint valósuljanak meg.

A Multifarm Kft. keresi és szereti a kihívásokat. Hisszük, hogy értékteremtés és profitnövelés csak akkor érhető el, ha az adott termék vagy szolgáltatás tartalmaz valami újat: olyan hozzáadott megoldást, ami ez által kiemeli, megkülönbözteti, értékesebbé teszi a többitől. Hiszünk abban, hogy a gondos és precíz munka olyan partnerekkel köt össze bennünket, amelyben a minőség a legerősebb kapocs.

Üdvözlettel, 
Tóth Balázs 

Küldetés

Felkutatni és alkalmazni azokat a tartástechnológiai megoldásokat, melyek adaptálhatók a magyarországi állattartó telepekre.

látomás

Tapasztalat útján felépíteni egy olyan tudásbázist, melyből egyértelműen megfogalmazhatók azok a direktívák, amik sikerre vezetik a magyar állattenyésztőket.